Kinderclub

Kinderen van 2,5 tot 12 jaar kunnen voor en na school, op woensdagnamiddag, op vakantiedagen en op schoolvrije dagen terecht in de gemeentelijke kinderopvang Kinderclub.

De Kinderclub is er voor alle kinderen die in de gemeente Westerlo wonen en voor alle kinderen die in de gemeente Westerlo naar school gaan. Er zijn Kinderclubs in elk van de zeven dorpen van de gemeente: Heultje, Oevel, Oosterwijk, Tongerlo, Voortkapel, Westerlo en Zoerle-Parwijs. Op woensdagnamiddag en op schoolvrije dagen worden alle kinderen samen opgevangen in de Kinderclub van Tongerlo.

Kinderclub tijdens de schoolvakanties

In de herfsvakantie, de krokusvakantie, de paasvakantie en de zomervakantie kunnen kleuters terecht bij de Kinderclub in Tongerlo, lagereschoolkinderen gaan naar de Kinderclub van Westerlo. Alleen in de zomervakantie niet, want dan is de Kinderclub van Westerlo gesloten. De Kinderclub werkt dan samen met de zomerspeelpleinwerking. Lagereschoolkinderen en scholieren tot 14 jaar kunnen net als vorig jaar terecht op het terrein van Daltonschool Het Leerlabo in Westerlo (toegang via Spikdorenveld 22). De Kinderclubs van Heultje, Oevel, Oosterwijk, Voortkapel en Zoerle-Parwijs zijn bijgevolg ook gesloten.

Meer info

Zie ook

Meer info

Secretariaat Kinderclub
Meulemanslaan 10 Tongerlo
014 53 94 20
kinderopvang@westerlo.be