Registreer je nu al voor de speelpleinwerking in de zomervakantie!

Gaan jouw kinderen deze zomer gebruik maken van de speelpleinwerking? Registreer je kinderen dan nu al via het online formulier op het e-loket. Doe je dat voor 30 juni? Dan maak je kans op een leuk gadget.  Er is ook een papieren versie, die kan je krijgen bij de jeugddienst op het gemeentehuis.

Je moet nog NIET de exacte dagen doorgeven. Het is vooral de bedoeling om het aanmelden ter plaatse vlotter te laten verlopen en dat de begeleiding toch de nodige gegevens heeft. 

Voor wie en wanneer?

Het speelplein vindt plaats in juli en augustus. Kinderen en jongeren van de lagere school, het eerste en het tweede middelbaar zijn welkom elke maandag tot vrijdag. Behalve op 11 juli, de week van 17 tot 21 juli en van 14 tot 18 augustus want dan is er geen speelpleinwerking. De speelpleinwerking vindt plaats in Daltonschool Het Leerlabo in Spikdorenveld 22 in Westerlo.

Een team van acht monitoren staat garant voor een zomer vol plezier en vakantiepret, telkens van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. Kom je maar een een halve dag? Dat kan! Brengen en halen kan wel enkel tussen 12 en 13 uur. Het eerstvolgende moment om kinderen af te halen is dan 16 uur.

Er is ook opvang voor en na de speelpleinwerking

Van 7 tot 9 uur en van 16 tot 18 uur is er opvang van lagereschoolkinderen door de begeleiders van de Kinderclub. Ben je nog nooit naar de buitenschoolse kinderopvang van de Kinderclub geweest? Dan moet je je wel eerst inschrijven bij het secretariaat van de Kinderclub. Voor meer info en een afspraak kan je terecht op kinderopvang@westerlo.be en 014 53 94 20.

Prijs

Een hele dag speelplein kost 4,50 euro, voor een halve dag betaal je 2,50 euro. Voor de voor- en naopvang van de Kinderclub betaal je 0,80 euro per begonnen half uur.

Registreer je kinderen

Zie ook

 

Jeugddienst gemeentehuis - jeugd@westerlo.be - 014 53 92 09
secretariaat Kinderclub Meulemanslaan 10 Tongerlo - kinderopvang@westerlo.be - 014 53 94 20