AGB Westerlo

In juni 2014 richtte de gemeenteraad het Autonoom Gemeentebedrijf Westerlo op. Het AGB Westerlo heeft haar zetel in het Kasteelpark 6 in Westerlo en beheert Sportpark De Beeltjens met de sporthal, het zwembad en de sportterreinen errond.

Raad van bestuur

De raad van bestuur van AGB Westerlo bestaat uit twaalf leden met schepen van sport Clyde Tai-Apin (CD&V) als voorzitter, Willem Claes (CD&V) als ondervoorzitter en Jo Vankrunkelsven (algemeen directeur) als secretaris. Verder zetelen in de raad van bestuur Hans Van Lommel (CD&V), Marie Michiels (CD&V), Filip Verrezen (CD&V), Isabelle Peeters (CD&V), Annelien Beheydt (CD&V), Guy Van Dyck (N-VA), Nancy Van Hoof (N-VA), Frans De Cock (Open & Positief Westerlo), Nancy Ceuppens (Vlaams Belang) en Marc Gouwkens (Groen).

Directiecomité

Naast een raad van bestuur voor het algemeen beleid heeft AGB Westerlo ook een directiecomité voor het dagelijks beleid. Dat directiecomité heeft schepen Filip Verrezen (CD&V) als voorzitter en Wim Boeckx (hoofd sportdienst) als secretaris. Verder zetelen in het directiecomité Willem Claes (CD&V), Hans Van Lommel (CD&V) en Clyde Tai-Apin (CD&V).

Beheersovereenkomst

Gemeente Westerlo en AGB sloten in november 2014 een beheersovereenkomst af (zie pdf onderaan deze webpagina).

Zie ook

Meer info

  • sportdienst Sportpark De Beeltjens Kasteelpark 6 Westerlo
    sport@westerlo.be - 014 53 92 10