AGB Westerlo

In juni 2014 richtte de gemeenteraad het Autonoom Gemeentebedrijf Westerlo op. Het AGB Westerlo heeft haar zetel in het Kasteelpark 6 in Westerlo en beheert Sportpark De Beeltjens met de sporthal en het zwembad.

De raad van bestuur van AGB Westerlo bestaat uit twaalf leden met schepen van sport Herman Wijnants (N-VA) als voorzitter en Jo Vankrunkelsven (algemeen directeur gemeente en ocmw) als secretaris. Verder zetelen in de raad van bestuur Dewi Draulans (N-VA), Nancy Van Hoof (N-VA), Jef Van den Eynde (N-VA), Jan Michiels (CD&V), Winny Van Calster (CD&V), Guy Van Hirtum (CD&V), Kelly Verboven (CD&V), Filip Verrezen (CD&V), Nancy Ceuppens (Vlaams Belang), Frans De Cock (VLD-sp.a-Positief Westerlo) en Lud De Coster (Groen, vervanger van Maggie Van Kerckhoven sinds oktober 2016).

Naast een raad van bestuur voor het algemeen beleid heeft het AGB ook een directiecomité voor het dagelijks beleid. Dat directiecomité heeft schepen Filip Verrezen (CD&V) als voorzitter en Wim Boeckx (diensthoofd sportdienst) als secretaris. Verder zetelen in het directiecomité Jan Michiels (CD&V), Herman Wijnants (N-VA) en Jef Van den Eynde (N-VA).

Gemeente Westerlo en AGB sloten in november 2014 een beheersovereenkomst af.

Zie ook

Meer info

  • sportdienst Sportpark De Beeltjens Kasteelpark 6 Westerlo
    sport@westerlo.be - 014 53 92 10