Baantjeszwemmen in Zwembad De Beeltjens

Bij baantjeszwemmen zijn een aantal zwembanen in Zwembad De Beeltjens afgebakend. Bij activiteiten zoals het pretbad op woensdag- en zaterdagnamiddag en familiebad elke tweede zondagvoormiddag van de maand zijn er geen aparte banen afgebakend.

Baantjeszwemmen van september tot juni

Tijdens het schooljaar van maandag tot vrijdag (niet tijdens de schoolvakanties!) kunnen baantjeszwemmers 's morgens en 's middags apart komen zwemmen. 

  • maandag tot vrijdag van 6.30 tot 8.30 uur (balie gesloten)
  • maandag tot vrijdag van 12 tot 13 uur (balie open, enkel bancontact)

Uiteraard kan je ook tijdens de gewone publieksuren baantjes trekken, behalve als het familiebad en Pretbad opgesteld staat of als Octaaf de Octopus in het water ligt. Wanneer dat is, vind je op de facebookpagina van Zwembad de Beeltjens en bij de openingsuren van het zwembad

De balie is 's morgens niet open. Je heb dus een beurtenkaart of jaarabonnement nodig om binnen te kunnen. Die kan je kopen tijdens de openingsuren van de balie. 's Middag is de balie open van 11.45 tot 12.15 uur, je kan dan alleen met bancontact betalen.

Baantjeszwemmen in juli en augustus

In juli en augustus zijn er steeds twee (of drie) banen open voor baantjeszwemmers. Het mini-jaarabonnement en de beurtenkaarten voor baantjeszwemmen kan je dan ook gebruiken om te middagzwemmen. Je kan binnen vanaf 11.45 uur, en je kan buiten tot 13.15 uur. In juli en augustus is er geen ochtendzwemmen.

Zie ook