Baantjeszwemmen in Zwembad De Beeltjens

Bij baantjeszwemmen zijn een aantal zwembanen in Zwembad De Beeltjens afgebakend. Bij activiteiten zoals het pretbad op woensdag- en zaterdagnamiddag en familiebad elke tweede zondagvoormiddag van de maand zijn er geen aparte banen afgebakend.

Baantjeszwemmen van september tot juni

Tijdens het schooljaar (uitgezonderd de schoolvakanties kerst, krokus, pasen en herfst) kunnen baantjeszwemmers van maandag tot vrijdag 's morgens en 's middags, donderdagvoormiddag en vrijdagnamiddag apart komen zwemmen. 

  • maandag van 6.30 tot 8.30 uur en van 12 tot 13 uur
  • dinsdag van 6.30 tot 8.30 uur en van 12 tot 13 uur
  • woensdag van 6.30 tot 8.30 uur en van 12 tot 13 uur
  • donderdag van 6.30 tot 13 uur
  • vrijdag van 6.30 tot 8.30 uur en van 12 tot 16 uur

Uiteraard kan je ook tijdens de gewone publieksuren atlijd komen baantjes trekken, behalve als het familiebad en Pretbad opgesteld staat of als Octaaf de Octopus in het water ligt. Wanneer dat is, vind je op de Facebookpagina van Zwembad de Beeltjens en bij de openingsuren van het zwembad

En tijdens de korte schoolvakanties (kerst, krokus, Pasen en herfst) kan men ook op maandag en donderdag extra komen baantjeszwemmen tussen 6.30 en 8.30 uur. 

Je heb een beurtenkaart of jaarabonnement nodig om binnen te kunnen. De balie is tijdens de baantjeszwemmomenten enkel open van 11.45 tot 12.15 uur. Je kan dan alleen met bancontact betalen.

Baantjeszwemmen in juli en augustus

In juli en augustus zijn er tijdens de publieke openingsuren steeds twee (of drie) banen open voor baantjeszwemmers. Het mini-jaarabonnement en de beurtenkaarten voor baantjeszwemmen kan je dan ook gebruiken om te middagzwemmen. Je kan binnen vanaf 11.45 uur, en je kan buiten tot 13.15 uur. In juli en augustus is er geen ochtendzwemmen.

Zie ook