Dakisolatie groepsaankoop

Tot 16 november kon je vrijblijvend en gratis intekenen op de groepsaankoop dakisolatie. Door alle geïnteresseerden van de groepsaankoop te verzamelen, kan de prijs gedrukt worden. Leveranciers van dakisolatie doen hun beste bod en een stuurgroep van geïnteresseerde burgers maakt een keuze. Nadien krijg je een voorstel met de goedkopere prijzen. En pas daarna beslis je of je de isolatie bij deze leverancier aankoopt of niet. Naast traditionele zullen ook bio-ecologische isolatiematerialen in het gamma zitten. De groepsaankoop is zowel bedoeld voor zelfplaatsers als ook voor uitvoering door een erkend aannemer.

 

Westerlo organiseert deze groepsaankoop van dakisolatie samen met Olen, Herselt, Laakdal en IOK omdat dakisolatie in geen enkele woning mag ontbreken. Want in een niet-geïsoleerde woning verdwijnt dertig procent van de warmte door het dak. En toch heeft dertig procent van de woningen nog geen dakisolatie. Nochtans is de investering snel terugverdiend. Zeker als je weet dat er ook premies zijn.
Inschrijven voor de groepsaankoop doe je met het invulformulier in de Westel Info van november of op www.iok.be

Infoavonden op 16 en 28 november

In Laakdal vindt er op woensdag 16 november om 20 uur een gratis infoavond plaats over de groepsaankoop van dakisolatie. Geïnteresseerden kunnen terecht in de raadzaal van het Administratief Centrum in de Kerkstraat 21 in Laakdal. Inschrijven voor deze infoavond is niet nodig.

Op maandag 28 november om 20 uur vindt een gratis infoavond plaats in de raadszaal van het gemeentehuis, Boerenkrijglaan 61 in Westerlo. Op deze infoavond krijg je eerder algemene info over het isoleren van daken. De spreker van VIBE geeft praktische uitleg. Inschrijven voor deze infoavond is niet nodig.

Meer info

milieudienst gemeentehuis
milieu@westerlo.be
014 53 91 70 

www.iok.be