De Zoerla

Gebruiksreglement

 

Tracht 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Eens de voorstelling begonnen is, blijven de deuren gesloten tot de (eventuele) pauze.

In De Zoerla geldt een algemeen rookverbod en is het verboden drank te gebruiken tijdens de voorstelling.

Het is niet toegestaan om beeld- of geluidsopnames te maken tijdens de voorstelling. Schakel gsm's, beepers en andere storende geluidsbronnen uit.

Van plan om De Zoerla te gebruiken?

Telkens in maart van voorgaand jaar worden de reservaties van De Zoerla vastgelegd. Verenigingen die van plan zijn om er het volgende jaar een activiteit te organiseren, laten dit het best voor 25 januari van voorgaand jaar weten aan de cultuurdienst op het gemeentehuis.

Technische fiches

Het gemeenschapscentrum De Zoerla heeft een vast podium en een klank- en lichtinstallatie. De zaal is 33 op 29 meter groot en heeft een vaste toog van ongeveer 20 meter.
In de kelder onder het podium zijn er sanitair en drie kleedkamers: een grote van 6,4 op 4 meter en twee kleinere van 2,4 op 4 meter. Elke kleedkamer heeft spiegels en wasgelegenheid.

De geluidsinstallatie biedt op alle plaatsen in de zaal een maximale gemiddelde geluidsdruk van 100 decibel. Door de ophanging van de luidsprekers en de begrenzingen ter voorkoming van burenhinder is het verplicht dit luidsprekersysteem te gebruiken. De mengtafel kan zowel in het midden als achteraan in de zaal opgesteld worden. Tegen betaling kan men extra materiaal bijhuren. In de centrale gang van de kleedkamers, cafetaria en achtertoneel is er een tv-monitor waarop de voorstelling kan gevolgd worden.

Tickets

Inwoners van Westerlo krijgen 25 % korting op de voorstellingen georganiseerd door de cultuurdienst, uitgezonderd voorstellingen georganiseerd in samenwerking met andere organisaties. De kaarten moet je op voorhand afhalen bij de cultuurdienst op het gemeentehuis (op vertoon van identiteitsgegevens: 1 kaart per voorstelling per persoon/identiteitskaart). Ben je -18 of +55 en woon je niet in Westerlo? Dan heb je recht op een korting van 1,25 euro.Die korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.
Je hebt 21 dagen tijd om gereserveerde tickets af te halen en/of te betalen. Daarna worden ze terug vrijgegeven. Je kan contant betalen op de cultuurdienst of per overschrijving op rekeningnummer BE44 4176 0884 7145 van de cultuurraad Westerlo. Niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald of omgeruild. Tickets die een kwartier voor aanvang van de voorstelling niet afgehaald zijn, worden terug te koop aangeboden.
Reservatie tickets op 014 53 92 00 en via het e-loket.

Adres

De Zoerla
Gevaertlaan 1 Zoerle-Parwijs
014 54 67 77

Zie ook

Meer info & reserveren

cultuurdienst gemeentehuis
maria.pauwels@westerlo.be
014 53 92 02