Ophaalkalender huisvuil

De ophaalkalender vertelt je wanneer je de grijze restafvalcontainer, de blauwe PMD-zakken, de groene GFT-container en het papier en karton moet buitenzetten. IOK Afvalbeheer verdeelt jaarlijks rond eind december de afvalkalenders voor het volgende jaar. Je kan de ophaalkalender vanaf januari ook krijgen bij het onthaal op het gemeentehuis of aanvragen bij IOK Afvalbeheer op 014 58 09 91 of via afvalbeheer@iok.be.

Je vindt de data van de ophalingen op www.iok.be. Je kan de ophaaldata ook uploaden in je eigen digitale kalender op de website van IOK of door met je smartphone de QR-code op je gedrukte kalender te scannen. Je kan de ophaalkalender ook krijgen bij het onthaal op het gemeentehuis.

Je kan je persoonlijke ophaalkalender ook raadplegen via via de link onderaan deze pagina en via www.iok.be. Ook op de laatste pagina van Westel Info vind je de ophalingen van deze maand.

Op de afvalkalender staat niet alleen op welke dagen welk huisvuil opgehaald wordt maar ook de sorteerregels. Bebat, Fost Plus en Recupel hebben ook samen een handige en gratis app ontwikkeld. De applicatie helpt op een eenvoudige manier met het sorteren van de verschillende soorten afval, toont de weg naar de dichtstbijzijnde inzamelpunten en integreert de afvalkalender van de gemeente, inclusief handige meldingen. De app is gratis te downloaden via de Appstore van Apple en Google Play voor Android  smartphones en -tablets. Een Windows Phoneversie is in ontwikkeling.

Zie ook...

Meer info

onthaal gemeentehuis
info@westerlo.be  
014 54 75 75 

milieudienst gemeentehuis
milieu@westerlo.be
014 53 91 70

www.iok.be 

VoorbeeldweergaveBijlageGrootte
afvalkalender 2019.pdf829.89 KB