Sportelen

Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Ben je de vijftig voorbij en heb je geen zin meer om elke week door weer en wind te gaan sporten? Om voluit te gaan en zo misschien blessures op te lopen? Je vindt het niet zo belangrijk of je de wedstrijd nu wint of verliest? Maar vind je het wel belangrijk dat je tijdens het sporten eens kanbijkletsen met je vrienden? En dat er regelmatig tijd is om op adem te komen of een grapje te maken? Wel, dan is Sportelen voor jou gemaakt! 

Sportelen is geen nieuwe activiteit, het is een mentaliteit. Het is zeker geen nieuwe sport, maar wel een nieuw begrip. Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Het is sporten op eigen tempo, op eigen maat. Want bij het Sportelen is ontspanning minstens even belangrijk als inspanning. En het allerleukste aan Sportelen is niet dat het ook gezond is, maar wel dat je het samen doet. Veel Sportelplezier!

Sporteldag

Foto's van de sporteldag vind je op de facebookpagina Westerlo Parelt of ook via www.westerloparelt.be.

Westerlo sportelgemeente

Aandacht voor seniorensport staat in het programma van de sportdienst. De voorbije jaren is de gemeentelijke sportdienst gehuldigd als sportelgemeente. Deze titel willen we jaarlijks behalen.

Sportelgangmakers

De sportdienst is steeds op zoek naar een aanpak om de Westelse sportelactiviteiten beter bij de senioren bekend te maken. Hiervoor doet de sportdienst beroep op sportelgangmakers. Dit zijn senioren die mee willen nadenken over nieuwe initiatieven, die de bestaande initiatieven mee bekend willen maken en willen meewerken aan de activiteiten. Ben jijzo iemand? Aarzel dan niet en neem contact op met de sportdienst.

In Westerlo zijn heel wat sportclubs waar 50-plussers welkom zijn!

Zie ook

Meer info

VoorbeeldweergaveBijlageGrootte
sportelactiviteiten.pdf276.61 KB