Westelse Kadobon, info voor deelnemende handelszaken

In samenwerking met de firma Gift2Give geeft de gemeente Westerlo de Westelse Kadobon uit. Met deze cadeaubon kan iedereen terecht in alle deelnemende winkels in de gemeente Westerlo. De Westelse Kadobon is verkrijgbaar voor een bedrag van 10 euro en 25 euro en is te koop aan de infobalie van het gemeentehuis in de Boerenkrijglaan 61. Bedrijven en organisaties die bijvoorbeeld voor hun personeel tegelijkertijd meerdere tientallen cadeaubonnen willen aankopen kunnen ook terecht in de webshop.

 

Wie kan deelnemen?

Alle handelszaken gevestigd in de gemeente Westerlo kunnen zich inschrijven als deelnemende handelaar. Enkel geregistreerde handelaars mogen de Westelse Kadobon aanvaarden. Door registratie verklaart de handelaar zich akkoord met de toetredinsvoorwaarden.

Hoe inschrijven?

Inschrijven als deelnemende handelaar kan met het toetredingsformulier (zie onderaan). Bezorg het ingevulde toetredingsformulier aan het onthaal van het gemeentehuis. Je kan het ook e-mailen naar info@westerlo.be.

Is deelnemen gratis?

Ja, deelnemen is gratis. Per transactie wordt er een transactiekost van 0,15 euro (+ 21% btw) aangerekend.

Hoe herken je deelnemende handelaars?

Een lijst met deelnemende handelaars vind je binnenkort op de webpagina Westelse Kadobon en kan je krijgen bij het onthaal op het gemeentehuis. Daarnaast krijgt elke deelnemende handelaar een sticker met een afbeelding van de Westelse Kadobon om op de deur van zijn handelszaak te hangen.

Veelgestelde vragen

Antwoorden op andere veelgestelde vragen vind je op de website van Gift2Give.

Zie ook

Meer info

Onthaal gemeentehuis
014 54 75 75 en info@westerlo.be