Happy Shopping Days

  • 31 mei 2022

Van woensdag 29 juni tot zondag 3 juli zijn het Happy Shopping Days in het centrum van Westerlo

De Happy Shopping Days zijn een organisatie van de Westelse middenstandsvereniging en zijn traditioneel de start van de zomersolden. Tijdens deze braderijdagen zetten de handelaars hun beste beentje voor en kan je profiteren van mooie kortingen en leuke
acties. In samenwerking met de gemeente, Unizo, Westfit en het Happy Shopping Terras worden in het centrum ook tal van activiteiten georganiseerd en kan je op veel plekken terecht voor een hapje en een drankje.

Summer Run op vrijdag

Springkastelen staan verspreid in het dorp, en op vrijdagavond kan je je sportief uitleven tijdens de Summer Run, een avondjogging van Westfit voor jong en oud. Info en inschrijven kan via www.sportkempen.be. DJ Karlos zorgt ondertussen voor ambiance en muziek op de achtergrond, en aansluitend op de prijsuitreiking is er een optreden van coverband Donkey Shot. DJ Karlos sluit de avond af.

Shake, De Mens en Fenix op de Grote Markt

Op zaterdag geeft dansgroep Shake het beste van zichzelf ter hoogte van Trawantel en Pallieter. Nadien kan je genieten van gratis optredens van De Mens (20 uur) en Fenix (22.15 uur) op de Grote Markt.

Ontbijt-brunch Onder De Linde en Homo Westelaris op zondag

Op zondag organiseren we in de voormiddag een lekker ontbijt-brunch Onder De Linde. In de namiddag volgt, in navolging van de Homo Universalis uit Iedereen Beroemd, voor de allereerste keer de Homo Westelaris. Een plezante, no-nonsense wedstrijd met praktische proefjes waaraan iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen. Blijf jij als allerlaatste over? Wil jij de trofee van Homo Westelaris een volledig jaar dragen? Schrijf je dan voor vrijdag 24 juni in op www.happyshoppingdays.be.

Verkeersinformatie

pdf bestand28 juni tot 3 juli 2022 Happy Shopping Days centrum (503 kB)