Kunstencampus Westerlo

De Kunstencampus is de plek waar de Academie voor Beeldende Kunst Westerlo (vroeger de Tekenschool) en de Academie voor Muziek, Woord en Dans Geel samenkomen. De Kunstencampus bevindt zich in de Boerenkrijglaan 23 in Westerlo.

Academie Beeldende Kunst Westerlo

In de Academie Beeldende Kunst Westerlo kan je op ontdekking in de wereld van de kunst. De Academie is er voor kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en volwassenen. De Academie heeft ook leslocaties in Herselt, Heultje, Oevel, Ramsel, Tongerlo en Voortkapel.

Je geraakt er vertrouwd met beeldende technieken zoals schilderen, assembleren, tekenen en perspectief. Je leert op een andere manier kijken naar de wereld rond je en je ontwikkelt oog voor schoonheid. Je maakt kennis met kunstenaars en tal van artistieke stromingen in een speelse en leerrijke omgeving.

Meer info...

Academie voor Muziek, Woord en Dans 

De Academie voor Muziek, Woord en Dans Geel biedt deeltijds kunstonderwijs in de richtingen muziek, woord en dans aan. Er zijn lessen in de Kunstencampus Westerlo maar ook in Heultje, Oosterwijk, Oevel en Tongerlo voor kinderen vanaf 6 jaar.

Het onderwijs is op maat: elke leerling (kind, jongere of volwassene) krijgt er de kans om op eigen tempo een kunsttaal aan te leren en zich daarin uit te drukken. Openheid, samen op zoek gaan, vertrouwen, uitdaging, speelplezier, kwaliteit en zin voor schoonheid vormen daarbij de rode draad.

Meer info...

Zie ook

Meer info