Kinderclub

Kinderen van 2,5 tot 12 jaar kunnen voor en na school, op woensdagnamiddag, op vakantiedagen en op schoolvrije dagen terecht in de gemeentelijke kinderopvang Kinderclub.

De Kinderclub is er voor alle kinderen die in de gemeente Westerlo wonen en voor alle kinderen die in de gemeente Westerlo naar school gaan. Er zijn Kinderclubs in elk van de zeven dorpen van de gemeente: Heultje, Oevel, Oosterwijk, Tongerlo, Voortkapel, Westerlo en Zoerle-Parwijs. Op woensdagnamiddag en op schoolvrije dagen worden alle kinderen samen opgevangen in de Kinderclub van Tongerlo.

Kinderclub tijdens de schoolvakanties

In de herfstvakantie, de krokusvakantie, de paasvakantie is de Kinderclub open van 7 tot 18 uur. Kleuters kunnen terecht bij de Kinderclub in Tongerlo, lagereschoolkinderen gaan naar de Kinderclub van Westerlo. De Kinderclubs van Heultje, Oevel, Oosterwijk, Voortkapel en Zoerle-Parwijs zijn gesloten.

In de zomervakantie kunnen kleuters terecht in de Kinderclub van Voortkapel. Lagereschoolkinderen en scholieren tot 14 jaar kunnen terech op het terrein van Daltonschool Het Leerlabo in Westerlo (toegang via Spikdorenveld 22). De Kinderclubs van Heultje, Oevel, Oosterwijk, Voortkapel en Zoerle-Parwijs zijn in de zomervakantie ook gesloten.

Meer info

Zie ook

Meer info

Secretariaat Kinderclub
Meulemanslaan 10 Tongerlo
014 53 94 20
kinderopvang@westerlo.be