Nieuws

  • 31 mei 2020
Mondmaskers Van Moer

Vandaag bedeling mondmaskers en filters in Oevel, Tongerlo en Westerlo

Vandaag, zondag 31 mei, worden in heel Oevel, Tongerlo en Westerlo Centrum herbruikbare textielen mondmaskers gebust.
Olenseweg abstract
  • 29 mei 2020

Herstellingswerken aan zijstraten Olenseweg van 2 tot 5 juni

Van dinsdag 2 tot vrijdag 5 juni voert de Vlaamse overheid herstellingswerken uit aan elf aansluitingen van kleinere zijstraten op de Olenseweg. De werkzones zijn per drie of vier beurtelings telkens twee dagen afgesloten.
Eikenprocessierupsen
  • 15 mei 2020

Bestrijding eikenprocessierupsen gestart

Westerlo behandelt 2600 eiken tegen eikenprocessierups
Recyclagepark
  • 6 april 2020

Recyclagepark opnieuw open

Sinds woensdag 8 april is het recyclagepark (containerpark) van IOK Afvalbeheer in de Oevelse dreef 35 in Tongerlo opnieuw open. Omwille van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus gelden er erg strikte regels.  
Windmolen
  • 25 mei 2020

Westerlo verzet zich tegen mastodont-windmolens aan dorpskernen

Bestuur stelt leefbaarheid dorpen voorop
Paardenbloem uitgebloeid Sciensano
  • 13 mei 2020

Coronainfo Westerlo

Wanneer worden de mondmaskers en mondmaskerfilters in jouw dorp bedeeld? Welke maatregelen nemen de gemeente en de federale overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan? Welke overheidsdiensten zijn open en welke werken op afspraak? 
Babbellijn
  • 27 maart 2020

Babbeltje? Hulp? Of info nodig?

Hoe hou je jezelf sterk? Hoe vraag je hulp voor concrete problemen? Hoe geef je hulp? En waar haal je je informatie? Herken je deze vragen? Westerlo biedt hulp met de babbellijn, de hulplijn en de infolijn!
abdij tongerlo klein
  • 25 mei 2020

Rustig studeren in de abdij van Tongerlo

Ben je als student op zoek naar een rustige studeerplek dicht bij huis? Reserveer dan nu in deze studieperiode je gratis plekje in zaal Schaapskooi in de Abdij van Tongerlo, Abdijstraat 40. De zaal is toegankelijk van maandag 25 mei tot vrijdag 26 juni, telkens van 8.30 tot 21.30 uur.
Verbouwing bib
  • 8 april 2020

Afhaalbib

De deuren van de bib van Westerlo blijven voorlopig gesloten, en dat tot en met zondag 7 juni. Op maandag 8 juni gaan de deuren opnieuw open! Ondertussen kan je boeken uitlenen via de afhaalbib en ook terug inleveren.
be alert
  • 13 maart 2020

Schrijf je in voor BE-Alert!

BE-Alert is een alarmeringssysteem waarmee de overheid je kan verwittigen in noodsituaties. Inschrijven kan via de website www.be-alert.be/nl.