Beweeginitiaties voor iedereen. Start To's, ook in 2019

Goed en veel bewegen is belangrijk. Daarom organiseert Westerlo ook in 2019 verschillende Start To sport- en beweeginitiaties onder de naam Westerlo Vitaal. Zo willen we volwassenen warm maken om meer te bewegen en ervan te genieten.

Start To Pilates vanaf 13 maart

Pilates zorgt voor een soepele wervelkolom, waardoor rug- en nekklachten verdwijnen, je houding verbetert en je spieren strakker, langer en mooier worden! De negen lessen vinden plaats in Sportpark De Beeltjens en starten op woensdag 13 maart 2019 van 10 tot 11 uur. Kostprijs voor deze negen lessen is 80 euro.

Inschrijven via willy.wuyts@goestinginleven.be of 0468 13 69 40

Start To Yoga vanaf 28 maart

Regelmatig yoga beoefenen verbetert je leven op alle vlakken. Je lichaam wordt soepeler, je nachtrust verbetert, je leert minder piekeren, omgaan met stress en je staat met meer energie en zelfvertrouwen in het leven. Deze lessenreeks van tien lessen kost 60 euro en wordt gegeven volgens de tradities van Viniyoga en Himalaye Yoga. De eerste les start op donderdag 28 maart van 19.30 tot 21 uur en vindt plaats in de kleine zaal van Sportpark De Beeltjens in het Kasteelpark 6 in Westerlo.

Inschrijven via rudi.lepoutre@telenet.be of 0494 56 07 43 – www.sevayoga.be

Start To Triatlon vanaf 1 april

Triatlon is een bloeiende sport. WestFit biedt een lessenreeks van twaalf weken aan om je te kunnen voorbereiden op je eerste (korte) triatlon! Zowel heren als dames vanaf 16 jaar zijn welkom. Wekelijks staan er zwem-, fiets- en looptrainingen op het programma, allemaal onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. De lessenreeks kost 240 euro. Ze start 1 april en loopt tot eind juni.

Inschrijven kan via westfit.info@icloud.com - www.westfit.eu

Start To Wielrennen vanaf 1 april

Na een lessenreeks van dertien weken leer je bijvoorbeeld veilig in het wiel te rijden in groep, met klikpedalen rijden, correct remmen, schakelen, een lekke band vervangen en de regio verkennen. De lessenreeks kost 110 euro en de eerst les start op maandag 1 april om 18.45 uur. Het vertrek en de aankomst is aan het Boswachtershuis in Westerlo. Zowel dames en heren vanaf 16 jaar zijn welkom. Je hebt een eigen fiets en helm nodig maar er is ook de mogelijkheid om een fiets te huren.

Inschrijven kan via westfit.info@icloud.com - www.westfit.eu