Cultuurprogramma De Zoerla 2018-2019

Vanaf maandag 3 september om 9 uur kan je tickets kopen voor de nieuwe voorstellingen in De Zoerla. Je moet daarvoor niet meer naar het gemeentehuis. Via onze webshop  heb je snel en van thuis uit je tickets gereserveerd, betaald en afgedrukt.

Op het programma in 2019: The Scabs, De Rodeo's, Barbara Dex en Gunther Verspecht, Circus Ronaldo, Echt Antwaarps Teater, Mandolinman Bazaar Bizar met Jan De Smet, Liliane Saint-Pierre en Herr Seele, The Roots Rielemans Family, A Tribute To Neil Diamond, The Ballroom Orchestra, The Great Pretenders, Christoff Live en The Roy Orbison Story.

De infobrochure kan je hier nalezen. Klik daarvoor op de afbeelding hieronder.

 

Tickets bestellen via de webshop

Vanaf maandag 3 september om 9 uur kan je via de webshop tickets bestellen voor het cultuurprogramma 2019, tickets voor voorstellingen in 2018 zijn nu al beschikbaar. Je kan je best voor maandag 3 september al registreren in onze webshop.

 1. Hou je bankkaart en kaartlezer of de mobiele app van je smartphone bij de hand want de betaling gebeurt onmiddellijk na reservering. Betalen met Visa of Mastercard is niet mogelijk. Je hebt ook je identiteiskaart met je rijksregister nodig als je de webshop voor de eerste keer gebruikt.
 2. Ga naar 'e-loket' op deze website en klik op 'tickets cultuurvoorstellingen De Zoerla'.
 3. Je wordt doorgelinkt naar onze nieuwe webshop.
 4. De eerste keer moet je inloggen via je rijksregisternummer en op dat moment kan je een gebruikersnaam, wachtwoord en jouw gegevens instellen.
 5. Klik op 'tickets' en kies een voorstelling.
 6. Klik op 'tickets bestellen'.
 7. Kies een prijsklasse, vul het aantal tickets in en voeg eventuele opmerkingen toe. Nadien klik je op 'doorgaan'.
 8. Klik op 'plaats in winkelwagen'.
 9. Als je nog tickets voor andere voorstellingen wil bestellen, klikt je op 'verder winkelen'. Wanneer je bestelling volledig is, klik je terug op 'doorgaan'.
 10. Je komt nu op een scherm waar je eerst al je gegevens en je totale bestelling kan controleren. Als alles correct is, klik dan op 'bestelling plaatsen'.
 11. Daarna klik je op 'betaal online met Ingenico' en krijg je een scherm voor de betaling via PC-banking of via je smartphone om af te handelen. Volg deze instructies en na afloop verschijnt er op het scherm de boodschap dat je betaling succesvol werd doorgevoerd.
 12. Nadien krijg je per e-mail een overzicht van de bestelde tickets. Je moet je tickets zelf afprinten.

Ben je rolstoelgebruiker? Reserveer je tickets dan telefonisch op 014 53 92 00. Er zijn speciaal voor jou tickets voorbehouden. Via de webshop is dit niet mogelijk.

Zie ook

 

https://www.flipsnack.com/gemeentewesterlo/cultuurprogramma-de-zoerla-2018-2019.html