Wegenwerken in Olen-Centrum

Buurgemeente Olen en Aquafin zijn op maandag 7 januari gestart met voorbereidende werkzaamheden voor de heraanleg van de dorpskern van Olen-Centrum. Die voorbereidingen duren ongeveer tot april, daarna start de heraanleg van de dorpskern zelf.

Binnendoor is niet sneller!

Kom je uit Herentals of van de E313? Dan kan je in januari, februari, maart en april gewoon door richting Westerlo. In de andere richting, naar Herentals en de E313, moet je vanaf de Tramstraat, net voor het centrum, een omleiding volgen richting Herentalseweg en Hezewijk.

Kom je van iets verder? Dan volg je best de omleiding via Herselt, Westerlo en Zammel naar de watertoren van Oevel en Geel-Punt. Dat is sneller en veiliger dan binnendoor via Zoerle-Parwijs, Geneinde, Tongerlo en Oevel!

Voor vrachtverkeer van meer dan 3,5 ton geldt een grote omleiding via de N19 Herselt, Westerlo, Zammel naar de de oprit Geel-West E313.

Ook de bus volgt een omleiding

Buslijnen 540 Westerlo-Herentals en 305 Leuven-Turnhout volgen, richting Herentals, de omleiding rond Olen-Centrum.

Meer info

Wil je op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken over de werken in Olen-Centrum? Check dan zeker www.slimdoorolen.be of schrijf je in voor de Slim door Olen-nieuwsbrief op www.slimdoorolen.be. Zo krijg je de laatste nieuwtjes meteen in je mailbox.