Wegwerkzaamheden in Westerlo

Op heel wat plaatsen in de gemeente zijn er de volgende dagen en weken wegwerkzaamheden. Het gaat over asfaltwerken, betonwerken, klinkerwerken en de schildering van fietssuggestiestroken. De meeste werken zijn sterk weersafhankelijk. Op het onderstaande kaartje vind je een stand van zaken van afgewerkte, lopende en geplande werkzaamheden.

Op de pagina verkeersverordeningen  vind je meer info over verkeershinder door evenementen en werven.

Het kaartje hierboven wordt regelmatig geüpdatet. Groen: werken zijn bezig of beginnen binnenkort, oranje: werken zijn gepland, maar timing is nog niet 100 % zeker. Klik op de symbolen en wegen op de kaart voor meer info.

Verbreding stoep ter hoogte van Lindenhof in Lindenstraat Oevel

Ter hoogte van het Lindenhof in de Lindenstraat in Oevel wordt de stoep verbreed.

Herstelling betonvakken Gravin de Merodestraat en Hoog Heultje

In de Gravin de Merodestraat en Hoog Heultje in Heultje worden een aantal betonvakken vervangen. Ter hoogte van de werkzones geldt er beurtelings verkeer. Ook aan het kruispunt met Stippelberg wordt gewerkt. Daar worden de klinkers van de fietspaden en oversteekplaatsen vernieuwd. Richting Hulshout (Hulshoutsesteenweg) en Stippelberg zijn er omleidingen.

Vernieuwing stoepen Boerenkrijglaan de Merodedreef Westerlo

In de Merodedreef in Westerlo worden de stoepstenen aan beide kanten vernieuwd. De stukken tussen de Boerenkrijglaan en de Koning Leopoldlaan en tussen de Polderstraat en de grens met Herselt zijn zo goed af. De volgende zone die aan de beurt komt is die tussen de Boerenkrijglaan en de Sint-Lambertusstraat.

Ook in de Boerenkrijglaan worden de stoepen vernieuwd: in de eerste fase tot eind mei komt het deel tussen de Boskant en de Hollandse dreef aan bod.

Rioleringswerken verbindingsweg Westerlo-Herselt

Hou ook rekening met de rioleringswerken op de Westerloseweg (N19) in Herselt. Tot 31 mei geldt daar eenrichtingsverkeer richting Herselt, van Herselt naar Westerlo moet je omrijden. Van 1 juni tot 31 oktober is de weg volledig afgesloten. Meer info op www.herselt.be en www.aquafin.be.