Win een jaar lang een gratis ramenwasser dankzij de actie Zonder Zwerfvuil Straat!

Hang de affiche 'Zonder Zwerfvuil Straat' voor je raam. Zo laat je zien dat jij je ook stoort aan zwerfvuil. Hoe meer affiches er hangen, hoe duidelijker de boodschap dat zwerfvuil niet kan. Doe mee aan de wedstrijd en misschien ben jij wel 1 van de 10 gelukkigen die in 2020 de ramen niet zelf moet poetsen! 

 

Hoe doe je mee aan de wedstrijd? Hang de affiche 'Zonder Zwerfvuil Straat' voor je raam. Maak een foto van jezelf, eventueel met gezin én met de affiche duidelijk zichtbaar. Bezorg de foto voor 25 oktober via www.iok.be/zonderzwerfvuilstraat of via mooimakers@iok.be.

 

Ingezonden foto’s kunnen gebruikt worden op de sociale mediakanalen van IOK Afvalbeheer en in de volgende afvalkrant. Een onschuldige hand trekt 10 winnaars en worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Laat de affiche zeker tot 8 november 2019 hangen. Het wedstrijdreglement vind je op www.iok.be.

 

 

De affiches ‘Zonder Zwerfvuil Straat’ vind je:

  • aan het onthaal op het gemeentehuis;
  • in de bib;
  • op het recyclagepark;
  • of je vraagt een affiche via de facebookpagina van IOK Afvalbeheer of via afvalbeheer@iok.be

www.iok.be/zonderzwerfvuilstraat

> Op de foto zie je de winnaar van de wedstrijd 'Zonder Zwerfvuil Straat' van 2018 uit Westerlo. Joke Wouters won een jaar lang een ramenwasser.