Jobstudenten verzorgenden woonzorgcentrum Westerlo

Wil je tijdens de zomervakantie een centje bijverdienen als jobstudent? Bij Westerlo kan je terecht voor leuke en afwisselende vakantiejobs. Voor de begeleiders Kinderclub, monitoren speelpleinwerking, jobstudent-redders en sportmonitoren is de solliciatieperiode afgelopen. Maar voor het woonzorgcentrum zijn we nog op zoek naar studenten-verzorging. 

Studenten verzorging woonzorgcentrum

Studenten kunnen vanaf 15 juni tot en met 30 september in het woonzorgcentrum terecht voor jobs in de keuken, het interieuronderhoud (poetsdienst), logistiek (huismoeder m/v) en verzorging. Specifiek voor in de verzorging zijn we nog op zoek naar jobstudenten. Vakantiewerk in de verzorging is voorbehouden aan studenten uit de richting verpleging en verzorging en kandidaat-jobstudenten moeten minstens 17 jaar worden in 2018. Opgelet: een studentenjob in de verzorging houdt in dat je ook in het weekend moet werken.

Solliciteren kan het ingevulde sollicitatieformulier. Dit formulier vind je hierna of kan je krijgen aan het onthaal van het gemeentehuis, het onthaal van het woonzorgcentrum en bij de personeelsdienst op het gemeentehuis. Stuur het ingevulde sollicitatieformulier naar gemeentebestuur Westerlo, Boerenkrijglaan 61, 2260 Westerlo of mail het naar personeel@westerlo.be of personeel@ocmwwesterlo.be.

VoorbeeldweergaveBijlageGrootte
sollicitatieformulier jobstudent woonzorgcentrum288 KB