Jobstudenten: Kinderclub, speelpleinwerking, woonzorgcentrum, redder en sportmonitoren

Wil je tijdens de zomervakantie een centje bijverdienen als jobstudent of monitor? Bij Westerlo kan je terecht voor leuke en afwisselende vakantiejobs.

Begeleiders Kinderclub

Voor een vakantiejob bij de gemeentelijke kinderopvang, de Kinderclub, moet je achttien jaar zijn of worden in 2018. Belangrijk zijn een goede dosis verantwoordelijkheid, creatieve spelbagage en ervaring in het omgaan met kinderen. De vakantiewerking bij de Kinderclub loopt van 2 juli tot en met 31 augustus.

Solliciteren kan tot en met 19 januari met het ingevulde sollicitatieformulier. Dit formulier vind je hierna of kan je krijgen aan het onthaal van het gemeentehuis, het onthaal van het woonzorgcentrum en bij de personeelsdienst op het gemeentehuis. Stuur het ingevulde sollicitatieformulier naar gemeentebestuur Westerlo, Boerenkrijglaan 61, 2260 Westerlo of mail het naar personeel@westerlo.be.

Monitoren speelpleinwerking

De speelpleinwerking loopt van 2 juli tot en met 31 augustus. Tijdens die periode verzorg je als monitor een programma voor kinderen tussen 6 en 14 jaar. Ervaring in het jeugdwerk en goed kunnen omgaan met kinderen zijn een vereiste. Je moet ook minstens zestien jaar zijn voor een job als monitor en minstens achttien jaar voor een job als hoofdmonitor.

Solliciteren kan tot en met 19 januari met het ingevulde sollicitatieformulier. Dit formulier vind je hierna of kan je krijgen aan het onthaal van het gemeentehuis, het onthaal van het woonzorgcentrum en bij de personeelsdienst op het gemeentehuis. Stuur het ingevulde sollicitatieformulier naar gemeentebestuur Westerlo, Boerenkrijglaan 61, 2260 Westerlo of mail het naar personeel@westerlo.be

Studenten woonzorgcentrum

Studenten kunnen vanaf 15 juni tot en met 30 september in het woonzorgcentrum terecht voor jobs in de keuken, het interieuronderhoud (poetsdienst), logistiek (huismoeder m/v) en verzorging. Kandidaat-jobstudenten moeten minstens 17 jaar worden in 2018. Vakantiewerk in de verzorging is voorbehouden aan studenten uit de richting verpleging en verzorging. Opgelet: een studentenjob in de keuken, als huismoeder of in de verzorging houdt in dat je ook in het weekend moet werken.

Solliciteren kan tot en met 18 maart met het ingevulde sollicitatieformulier. Dit formulier vind je hierna of kan je krijgen aan het onthaal van het gemeentehuis, het onthaal van het woonzorgcentrum en bij de personeelsdienst op het gemeentehuis. Stuur het ingevulde sollicitatieformulier naar gemeentebestuur Westerlo, Boerenkrijglaan 61, 2260 Westerlo of mail het naar personeel@westerlo.be of personeel@ocmwwesterlo.be.

Jobstudent-redder

Voor het zwembad in sportpark De Beeltjens zoeken we jobstudenten die we kunnen inzetten als redder. We leggen ook een werfreserve aan. Je taken bestaan uit het houden van toezicht en uitvoeren van enkele onderhoudstaken in en rond het zwembad De Beeltjens. Kandidaten moeten minstens 18 jaar zijn een brevet hoger redder hebben met een recent bijscholingsattest.

Om te solliciteren, stuur je jouw sollicitatiebrief met cv en een kopie van je brevet hoger redder met recent bijscholingsattest naar gemeentebestuur Westerlo, Boerenkrijglaan 61, 2260 Westerlo of mail het naar personeel@westerlo.be. Vergeet niet de extra gevraagde attesten en bewijzen toe te voegen, indien nodig!. Solliciteren kan het hele jaar.

Sportmonitoren

Voor de begeleiding van de sportkampen tijdens schoolvakanties (krokus, Pasen, zomer, herfst en kerst) legt de sportdienst een werfreserve sportmonitoren aan voor één jaar. Uit deze werfreserve worden dan, volgens beschikbaarheid, de sportmonitoren aangesteld voor de begeleiding van de sportkampen.

Solliciteren kan het hele jaar door met het ingevulde sollicitatieformulier dat je hierna vindt. Je stuurt dit ingevulde sollicitatieformulier naar de sportdienst, sportpark De Beeltjens, Kasteelpark 6, 2260 Westerlo of mailt naar sport@westerlo.be.

Wie kan solliciteren als sportmonitor voor begeleiding van sportkampen?

regenten en bachelors lichamelijke opvoeding / licentiaten en masters lichamelijke opvoeding / afgestudeerde onderwijzer en kleuteronderwijzers / studenten bachelor en master lichamelijke opvoeding / studenten onderwijzer en kleuteronderwijzer (1 jaar studie vereist) / houders van een Bloso-cursus trainer A, trainer B, initiator, recreatiesportleider, Heizeltrainer KBVB of aspirant initiator in de betrokken sporttak / gegradueerde kinesitherapie / sportbegeleider met minimum twee jaar ervaring in het lesgeven in een sportvereniging (bewijs van de club toevoegen)