Inschrijven voor Maand van de Sportclub

In september vindt de Maand van de Sportclub plaats. Westelse sportclubs kunnen hun club en werking dan extra in de kijker zetten. Door het organiseren van bijvoorbeeld gratis initiaties en demonstraties kan je tonen hoe goed en leuk het in je sportclub is. #sportersbelevenmeer
 
Schrijf je sportclub NU in. Dat kan tot 30 juni. Nadien maakt de gemeente een flyer en folder over de maand van de sportclub waarin ook jouw deelnemende sportclub gratis aan bod komt. Deze folders en flyers zullen vanaf augustus en september verdeeld worden in alle Westelse scholen. 
 
Noteer hier op welke dagen, welke tijdstippen en waar wens je iets te organiseren met je sportclub.
Noteer hier welke activiteit(en) je wil organiseren met je sportclub in september (bv. uitleg over de sport, deelnameleeftijd, G-sport, speciale kledij meebrengen, … enz).
Heb je een logo of leuke actiefoto's als promo voor je sportclub? Voeg deze dan zeker toe. Ze zijn een meerwaarde op flyers en ander promotiemateriaal. De .gif, .jpg, .png of andere bestanden mogen maximum 1000 KB zijn en moet bij voorkeur minstens 150 KB zijn. Afbeeldingen van het internet 'geplukt' zijn niet bruikbaar! Nog meer afbeeldingen? Bezorg ze aan de sportdienst via sportinschrijving@westerlo.be.