Reclame voor je activiteiten

Verenigingen kunnen gratis reclame maken voor activiteiten die plaatsvinden in de gemeente in de agenda op deze website , in de agenda van het maandelijks gemeentelijk infoblad Westel Info en op het digitale infobord van het dorp waar de activiteit plaatsvindt. Je aankondiging wordt eerst in de agenda op www.westerlo.be geplaatst. Ze komt ook in de Westel Info van de maand waarin de activiteit plaatsvindt en een tweetal weken op voorhand op het infobord van het dorp waar het plaatsvindt.

Wat moet je ervoor doen? Vul hieronder de velden in. Gebruik voor elke datum een nieuw formulier. Vergeet niet op de knop inzenden te klikken.

Wekelijks weerkerende activiteiten of activiteiten die maandenlang plaatsvinden, worden nooit vooraan in de agenda op de website geplaatst. Ze komen ook niet op de agenda in Westel Info en op het digitaal infobord. Organiseer je een cursus die op een welbepaalde korte periode plaatsvindt (bijvoorbeeld 4 weken), dan kunnen we eenmalig de startdatum van de cursus vermelden.

Dien je inzendingen op tijd in. Als je zeker wil zijn dat je activiteit in de agenda van Westel Info staat, betekent dat dat je moet indienen voor de vijfde dag van de maand voor de maand waarin de activiteit plaatsvindt (vb. 5 maart voor een activiteit in april).

Je inzending wordt behandeld door de communicatiedienst op het gemeentehuis. Voor meer info kan je terecht op 014 53 92 42 en communicatie@westerlo.be.

Heb je een flyer of affiche? Dan kan je deze hier uploaden en dan wordt deze mee op de website geplaatst bij jouw agenda-item. Bij voorkeur een pdf-bestand! Maximumgrootte 1000 KB.