Tickets cultuurvoorstellingen De Zoerla

Reserveer hier je tickets voor voorstellingen in De Zoerla en in andere zalen in Westerlo. Meer info over de voorstellingen zelf vind je bij > Vrije Tijd > Cultuur. Inwoners van Westerlo krijgen 25% korting voor voorstellingen van de cultuurraad. Op andere voorstellingen wordt geen korting verleend. De kaarten moeten op vertoon van de identiteitskaarten afgehaald worden bij het onthaal op het gemeentehuis. Je krijgt één kaart per meegebrachte identiteitskaart. Inwoners van Westerlo betalen aan het onthaal op het gemeentehuis voor tickets met korting of per overschrijving voor voorstellingen zonder korting. Niet-inwoners kunnen zowel per overschrijving als bij het onthaal op het gemeentehuis betalen. Wacht altijd op de e-mail met meer info over betaalwijze.

De korting geldt niet voor voorstellingen waarbij staat dat er geen korting mogelijk is.
Inwoners van Westerlo krijgen op vertoon van hun identiteitskaart 25 % korting. De korting geldt niet voor voorstellingen waarbij staat dat er geen korting mogelijk is.
Betaalwijze:
Gelieve te wachten met betalen totdat je een e-mail ontvangen hebt van de cultuurdienst. Je krijgt eerst een mail met de bevestiging dat de tickets nog voorradig zijn of niet én met de betalingsgegevens. Pas als je deze betalingsgegevens ontvangen hebt, kan je jouw betaling doen. Dat kan per overschrijving of aan het onthaal op het gemeentehuis. Inwoners van Westerlo die tickets met korting kopen, kunnen niet per overschrijving betalen.