Verjaardagsfeestje in Zwembad De Beeltjens? Kom verjaardagszwemmen

Kom je graag verjaardagszwemmen in Zwembad De Beeltjens? Nadien misschien ook iets eten in de cafetaria?

Reserveer jouw verjaardagsfeestje minstens een week vooraf via dit formulier. Kom je met minstens 10 vriendjes (inclusief de jarige), dan krijgt de jarige een verjaardagszwembon cadeau die recht geeft op een gratis zwembeurt. Wanneer je na het verjaardagszwemmen met minstens 10 personen gaat eten in de cafetaria, krijgt de jarige er een gratis ijsje bovenop. Klik hier voor meer info, de tarieven en voorwaarden  van het verjaardagszwemmen.

Als de jarige tussen zes en twaalf jaar is en het verjaardagszwemmen vindt plaats met in totaal minstens 10 zwemmertjes, krijg je een bon die recht geeft op een gratis zwembeurt.
CONTACTPERSOON/VERANTWOORDELIJKE
Straat, huisnummer, postcode en woonplaats
Kies een datum waarop je graag komt verjaardagszwemmen.
Kies jouw uur van voorkeur. Let wel, dit moet tijdens de openingsuren. Opgelet want op woensdag eindigt het verjaardagszwemmen om 15.45 uur. Klik hierna voor de openingsuren: https://www.westerlo.be/artikel/openingsuren-zwembad-de-beeltjens.
Totale aantal dus inclusief jarige. Let wel: Kinderen jonger dan 8 jaar moeten vergezeld worden van een mee-zwemmende begeleider (+16).
ETEN IN CAFETARIA (optioneel)
Indien je na het verjaardagszwemmen ook iets wil eten in de cafetaria, moet je vooraf de keuze van menu laten weten. Iedereen moet dezelfde menu eten dus de keuze van menu die je hierna aanklikt, geldt voor het totale aantal ingeschreven verjaardagszwemmers.
Indien je ook graag een potje ijs als dessertje wil voor alle ingeschreven verjaardagszwemmers? Vink dan 'ja' aan. Kom je met tien personen iets eten na het verjaardagszwemmen, dan krijgt de jarige (alleen) een gratis ijsje.
Noteer hier al je eventuele opmerkingen over het verjaardagszwemmen, het eten in de cafetaria (zoals voedselallergie├źn) of andere.