Inschrijven voor Westelse Wielerhappening op zaterdag 31 augustus

Zaterdag 31 augustus vindt de Westelse Wielerhappening plaats. Je kan deelnemen aan drie verschillende wielerwedstrijden. Voor de ploegentijdrit is het noodzakelijk om je in te schrijven. Voor de Kemphaan Classic Tertrokoers en het Kampioenschap van Westerlo is inschrijven gewenst maar niet verplicht.

Deelnameprijs is 7 euro voor de Ploegentijdrit. Voor de retrokoers en het kampioenschap betaal je 12 euro inclusief waarborg. Neem je deel aan de ploegentrijdrit én het kampioenschap? Dan betaalt de gemeente jouw inschrijvingsgeld voor de ploegentijdrit. Aan het kampioenschap mogen alleen inwoners van Westerlo deelnemen, zonder licentie.

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de koers(-en) naar wens. Klik nadien op de knop 'indienen'. Meer info krijg je nadien van de sportdienst.

Meer info en het programma, vind je terug in de flyer via deze link. 

Vink hierboven één of meerdere koersen aan waarvoor je wenst in te schrijven. Hierna wordt gevraagd om per koers waar je aan wil deelnemen, de gevraagde deelnemers met bijhorende persoonsgegevens, in te vullen.
PLOEGENTIJDRIT
Schrijf je ploeg in. Die kan bestaan uit 1 t.e.m. 4 herenrenners en 1 t.e.m. 3 damesrenners.
Typ hierna de namen, adressen, geboortedata, telefoonnummers, e-mailadressen en geslachten van elke deelnemende renner. Begin een nieuwe regel voor elke aparte deelnemer.
KEMPHAAN CLASSIC RETROKOERS
KAMPIOENSCHAP WESTERLO WIELRENNEN
De inschrijver verklaart dat elke ingeschreven deelnemer aan de ploegentijdrit en/of het Kampioenschap van Westerlo Wielrennen NIET over een licentie beschikt en in 2019 maximum 5 wedstrijden met een daglicentie gereden heeft. Betalen doe je ter plaatse op de dag zelf.