Rommelmarkt Gezinsbond Heultje aan de Merodezaal op zondag 7 juli 2019

 

Op 1 juli 2019 keurde de burgemeester de verkeersveiligheidsmaatregelen voor de rommelmarkt van de Gezinsbond van Heultje in de omgeving van de Merodezaal op zondag 7 juli 2019 goed.

Op zondag 7 juli 2019 tussen 6 en 17 uur is alle verkeer verboden, uitgezonderd voor voertuigen van hulpdiensten, in de Processieweg in het gedeelte tussen de Industrieweg en de Gravin de Merodestraat, in de Pastorijstraat in het gedeelte tussen de Processieweg en de Eksterstraat, in het Straatje (volledig) en in Heultjedorp (in het gedeelte tussen woning nr. 1 en woning nr. 7). In bovenvermelde weggedeelten zal tevens parkeerverbod ingevoerd worden. Op zondag 7 juli 2019 tussen 6 en 17 uur wordt enkel plaatselijk verkeer toegelaten in het gedeelte van de Pastorijstraat dat begrepen is tussen de Oude Westmeerbeekseweg en de Eksterstraat.

De weggebruikers worden door middel van de voorgeschreven verkeerstekens van deze verkeersmaatregelen in kennis gesteld. De wegen moeten voldoen aan volgende voorwaarden: vrije breedte: 4 meter (niet doodlopend), vrije hoogte: 4 meter en 13 ton draagvermogen, I I meter binnendiameter, 15 meter buitendiameter.

 

Zie ook