Straattekenen Gildenstraat Tongerlo op zaterdag 10 augustus 2019

 

De burgemeester heeft op 18 juli 2019 de verkeersmaatregelen voor het straattekenen op zaterdag 10 augustus 2019 in de Gildenstraat in Tongerlo goedgekeurd.

  • Op zaterdag 10 augustus 2019 is tussen I3.30 uur en 16 uur al het verkeer verboden in de Gildenstraat, in het gedeelte vanaf huisnummer 39 richting het grasplein tot huisnummer 48. In het gedeelte van de Gildenstraat tussen Molenwijk en huisnummer Gildenstraat 39, wordt dan alle verkeer verboden, uitgezonderd plaatselijk verkeer. De fietsweg ter hoogte van Molenwijk die verbinding geeft met de Gildenstraat, dient eveneens verboden te worden voor alle verkeer (fietsers).
  • De weggebruikers worden door middel van de voorgeschreven verkeerstekens van deze verkeersmaatregelen in kennis gesteld.
  • De wegen moeten voldoen aan volgende voorwaarden:
    - vrije breedte: 4 meter (niet doodlopend)
    - vrije hoogte: 4 meter
    - 13 ton draagvermogen, I I meter binnendiameter, 15 meter buitendiameter

De burgemeester heeft op 15 juli 2019, bij toepassing van de gemeentelijke politiecodex, de toelating aan Welzijnsschakel Op Stap voor de organisatie van straattekenen met randanimatie op zaterdag 10 augustus 2019 in de Gildenstraat. De toelating is van toepassing voor:

  • het organiseren van een evenement in open lucht (art. 24 en volgende)

De gemeentelijke politiecodex kan u raadplegen via www.westerlo.be/artikel/politiecodex.

 

Zie ook