't Grafiekje wandelt en fietst

Datum:
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Met de leerkrachten bedachten we een coronaproof alternatief waarbij je met je bubbel kan genieten van een kleine uitstap door ons uitgewerkt.

Je hebt hiervoor de tijd van 30 april tot en met 9 juni. Dus plan dit rustig in met je gezin en maak er een fijne uitstap van met drankjes en picknick.

We werkten een wandeling uit die toegankelijk is voor kleuters en lagere schoolkinderen.

  • ‘t Grafiekje wandelt
    Deze wandeling neemt ons mee door Tongerlo via de vele paadjes. De wandeling is ongeveer 4,5 kilometer lang en buggy- en loopfietsvriendelijk. Het is een speurtocht op twee niveaus, nl. kleuters en lagere school. Voor alle duidelijkheid: dit is dezelfde tocht, maar de vragen verschillen in moeilijkheid.
  • ‘t Grafiekje fietst
    Deze tocht neemt ons mee langs het Tongelse platteland en is ongeveer 12 kilometer lang. De opdrachten onderweg zijn voornamelijk voor kinderen van de lagere school.

Aan de zoektochten zijn wedstrijden verbonden. Hiervoor is het belangrijk dat elk deelnemend kind een eigen geijkt antwoordblad heeft. Dit kan je aankopen via de school (Abdijstraat 1 Tongerlo ) en dit tijdens onze schooluren. Breng gepast geld mee en u ontvangt een uitgewerkt pakket van de wandeling en/of fietstocht. Het antwoordblad wordt ten laatste op 10 juni terug verwacht. De prijsuitreiking vindt plaats op 12 juni.

Prijs pakketje: 5 euro.

Activiteiten

Abdijentocht

Runners' lab Abdijentocht 2021

Van donderdag 13 mei om 9:00 tot zondag 16 mei om 19:00

De Runners’lab Abdijentocht duur dit jaar vier dagen. Het hele hemelvaartweekend kan...

Sporteldag

Sporteldag 2021 voor 50-plussers

zaterdag 29 mei om 9:30

 

KFC Heultje 100 jaar

Take Away ontbijt KFC Heultje

zondag 30 mei van 8:00 tot 11:00

Omdat onze jaarlijkse eetdagen niet konden doorgaan omwille van corona organiseren wij een take-away ontbijt. U hebt de keuze uit: kinderontbijt voor 8 euro

't Grafiekje wandelt en fietst

Van vrijdag 30 april om 9:00 tot woensdag 9 juni om 21:00

Met de leerkrachten bedachten we een coronaproof alternatief waarbij je met je bubbel kan genieten van een kleine uitstap door ons uitgewerkt.

Infografiek donatie Rode Kruis

Bloedinzameling Rode Kruis Westerlo

donderdag 10 juni van 18:00 tot 20:30

Doneren nadat je een coronavaccin hebt gekregen?