Nieuws

Voorlaatste zomerse dorpswandeling op dinsdag 21 augustus in Voortkapel

In totaal zijn er zeven wandelingen van telkens ongeveer 5 kilometer. Wandel mee en leer je dorp en haar inwoners (nog) beter kennen.

Landbouwcommissie bezoekt de land- en tuinbouwteelten met schade door droogte

Alle aanvragen moesten voor 15/8 binnen zijn. De landcommissie komt vermoedelijk langs op 21 en 22 augustus om de in totaal 800 percelen te bezoeken.

Droogtemaatregelen bij het gebruik van drinkwater, regenwater en grondwater.

In de provincie Antwerpen geldt een verbod voor het gebruik van water bij specifieke gevallen. De lijst met maatregelen is aangepast op 26 juli.

Verbod op vuur en roken in alle bossen, natuur en heide

Wees extra voorzichtig. De toegang wordt zelfs helemaal afgeraden.

30 jaar Verzustering Westerlo - Westerlo USA

Kom kijken naar een tentoonstelling over de geschiedenis van de verzustering, in het gemeentehuis.

Cultuurprogramma De Zoerla 2018-2019

Hierbij vind je de link naar de 'doorbladerbare' brochure. Tickets voor 2019 zijn vanaf 3/9 te koop via de nieuwe webshop.

Muziekspektakel Rubens vanaf 17 augustus in Westerlo

In de zomer van 2018 brengt Historalia hun nieuwste musical Rubens op het kasteeldomein van het kasteel de Merode. Niemand minder dan Jan Schepens kruipt in de huid van de onsterfelijke Antwerpse kunstenaar Peter Paul Rubens. ...

Visprijskamp op woensdag 22 augustus

Op woensdag 22 augustus organiseert de seniorenraad een visprijskamp bij visclub De Nieuwe Lippers in de Broekstraat. Iedereen mag deelnemen. Als je wil deelnemen schrijf je je in tussen 11 en 12 uur op de visclub. Deelnemen kost 3 euro inclusief...

Vlaanderen zingt op zaterdag 25 augustus in Westerlo

Vlaanderen Zingt komt ook naar Westerlo! Zing mee met tal van populaire liedjes in de voortuin van het gemeentehuis. Je krijgt een krantje met alle liedjesteksten. Toegang is gratis.

Recyclagepark uitzonderlijk gesloten zaterdag 25 augustus om 12 uur

25 augustus sluit het recyclagepark uitzonderlijk vroeger de poorten. De openingsuren zijn dan van 9 tot 12 uur in plaats van tot 15 uur.