Nieuws

Wegwerkzaamheden in augustus

Op maandag 5 augustus starten drie aannemers, in opdracht van de gemeente, met wegwerkzaamheden. Het gaat over slemwerken in een tiental kleinere straten en herstellingen en aanpassingen op verbindingswegen in Geneinde, Heultje, Oosterwijk en Oevel.

Wat zijn jouw gouden ideeën voor Westerlo?

In Westerlo bereiden we het meerjarenplan 2020-2025 voor. We zijn al een heel eind gevorderd in de voorbereiding, maar willen de kans niet laten liggen om het plan verder aan te vullen met jouw gouden ideeën voor Westerlo!

Zomerse dorpswandelingen in juli en augustus

Dinsdag 20 augustus vindt de laatste zomerse dorpswandeling van dit jaar plaats; in Oevel.

Provincie stelt eerste ontwerp beleidsplan ruimte voor

Opmerkingen op dit plan over wonen, werken en leven in onze provincie zijn welkom tot 18 oktober!

Openbaar onderzoek over Golfterrein Witbos

Inspraak en inzage is mogelijk tot vrijdag 13 september

Dienst ruimtelijke ordening enkel op maandag, woensdag en vrijdag open

De dienst omgeving ruimtelijke ordening is enkel open op maandag, woensdag en vrijdag. Op dinsdag en donderdag is de dienst gesloten en ook niet telefonisch bereikbaar.

Westelse Wielerhappening op zaterdag 31 augustus in Oevel

Kom naar de inmiddels 15de editie van het Kampioenschap van Westerlo Wielrennen.

Oproep kunstenaars en verkopers boekenmarkt voor Westerlo Parelt

Op zondag 1 september is de tuin van Toerisme Westerlo de place to be voor kunst- en boekenliefhebbers. Wil jij een namiddag een kunstwerk maken op een unieke locatie en je talent delen met de bezoekers? Alle mogelijke kunstvormen...

Da Vinci's kunst en boekenmarkt op zondag 1 september

Op zondag 1 september is er in de tuin van Toerisme Westerlo een gratis kunst- en boekenmarkt tijdens Westerlo Parelt. Kunstenaars demonstreren diverse kunstvormen en particulieren verkopen tweedehands boeken en postkaarten van 14 tot 18 uur....

Projecthuis De Dreef zoekt vrijwilligers 'Met-Gezellen'

Je kan zelf kiezen uit welke soort kwetsbare groep je met iemand een duo vormt bv. bij inburgering, het stimuleren van talenten van kwetsbare kinderen of het verhogen van participatie aan de maatschappij.