Uitleenvoorwaarden audiovisueel materiaal

Jeugdverenigingen kunnen bij de jeugddienst gratis audiovisueel materiaal zoals een discokit, een draadloze microfoon, walkie talkies en een projector uitlenen. De voorwaarden voor het uitlenen van het materiaal vindt u in het uitleenreglement onderaan deze pagina. Ook sportverenigingen en culturele verenigingen kunnen gebruik maken van de dienstverlening, maar jeugdverenigingen hebben voorrang. Aanvragen kan via het e-loket.

Uitleenvoorwaarden

Artikel 1

Het audiovisuele materiaal en de bijhorende transportverpakkingen worden enkel uitgeleend aan gekende Westerlose verenigingen. De audiovisuele materialen uit onderstaande lijst zijn in eerste instantie bedoeld om aan jeugdverenigingen uit te lenen. Wanneer een maand voor de uitleendatum de toestellen niet gereserveerd zijn, kunnen ook de gekende sport- en socioculturele verenigingen van de materialen gebruik maken.

Artikel 2

De materialen dienen gereserveerd te worden bij de gemeentelijke jeugddienst. Een gedetailleerd overzicht van de materialen is terug te vinden in artikel 5 van dit reglement. De reservatie kan telefonisch (014 53 92 08), via e-mail (jeugd@westerlo.be) of het e-loket (www.westerlo.be) doorgegeven worden. De reservatie is pas definitief na een schriftelijke bevestiging door de jeugddienst.

Artikel 3

De materialen moeten door de ontlener zelf worden afgehaald en teruggebracht bij de jeugddienst in het gemeentehuis. Het gereserveerde materiaal kan afgehaald worden na afspraak op de jeugddienst tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. De materialen terugbrengen gebeurt ook altijd op het afgesproken moment zodat er voldoende tijd is om een technische controle van de materialen uit te voeren. Openingsuren zijn van maandag tot vrijdag tussen 9 en 12 uur, op maandagavond van 18.30 tot
20.30 uur en op woensdagnamiddag van 14 tot 16 uur.

De materialen blijven maximum 14 dagen ter beschikking van een ontlener. Het materiaal moet netjes verpakt zijn in de bijhorende transportverpakkingen en ook alle accessoires moeten afgekoppeld en netjes opgeborgen zijn.

Artikel 4

Indien de ontlener wil afzien van de reservatie, moet hij dit zo snel als mogelijk melden aan de gemeentelijke jeugddienst opdat andere verenigingen optimaal de vrije materialen kunnen benutten.

Artikel 5 Materiaal

  • Discokit met mengpaneel, 2 cd-spelers, ingebouwde versterker, aansluitmogelijkheden voor een laptop of mp3-speler en twee luidsprekers
  • JB draadloze micro met zender en inbouwkit
  • Walkie Talkie cobras set (3 km)
  • Sony beamer VPL-DX120 2600LM, XGA, 2500:1, 1xRGB, 1xHDMI, Video in

Artikel 6

De kosten om schade te herstellen die is opgelopen tijdens de uitleenperiode zal steeds aan de ontlener doorgerekend worden. De aangerekende kosten worden bepaalde op basis van een prijsofferte door de hersteller. Het betreft steeds de reële kostprijs inclusief btw.

 

 

 

Jeugddienst
Sportpark De Beeltjens
Kasteelpark 6
2260 Westerlo
België
014 53 92 07
09:00 - 12:00
Na afspraak
14:00 - 16:00
Na afspraak
09:00 - 12:00
Na afspraak
09:00 - 12:00
Na afspraak
Gesloten
Gesloten
09:00 - 12:00
Na afspraak
18:30 - 20:30
Na afspraak
09:00 - 12:00
Na afspraak