Speelkoffers

Je kan gratis een speelkoffer ontlenen bij onze jeugddienst. De speelkoffers zitten, zoals het woord het zelf al zegt, vol met spel- en sportmateriaal zoals loopklossen, frisbees, tennisset, reuze badminton, parachute, petanque, stoepkrijt, springdier, kubb, indiaca… Iedereen die een activiteit of evenement organiseert zoals een speelstraat, buurtfeest en ook (jeugd)verenigingen kunnen de koffer uitlenen om te gebruiken tijdens hun activiteit. Voor een privéfeest lenen we de koffer niet uit. Op deze manier wil onze gemeente het buitenspelen met en in je buurt promoten. 

Er is een koffer voor kleuters en eentje voor lagereschoolkinderen. Een speelkoffer kan maximum één werkdag of één weekend ontleend worden en maximaal drie keer per jaar.

Reserveer je speelkoffer vooraf bij de dienst sport en jeugd door een mailtje te sturen naar jeugd@westerlo.be. Je reservatie is pas definitief na bevestiging. Je haalt de koffer zelf af in Sportpark De Beeltjens (Kasteelpark 6 in Westerlo) en brengt deze nadien weer terug.

docx bestand Uitleenreglement speelkoffers (22 kB).

speelkoffer