Welkom op onze nieuwe website!

  • 26 februari 2020

Aan deze nieuwe website is de afgelopen maanden hard gewerkt. Op basis van een online bevraging en een analyse van de bezoekersaantallen zijn een aantal onderdelen grondig vernieuwd.

Centraal in de website staan meldpunt, webshop, openingsuren en e-loket, naast nieuws en activiteiten. Door op de menuknop bovenaan rechts te klikken kom je binnen in het luik dienstverlening en bestuur. Vrije tijd, welzijn en gezondheid, wonen en leven, werken en ondernemen, onderwijs en kinderopvang, bestuur en organisatie zijn de items waartussen je kan kiezen.

Meer dan 80 % van onze bezoekers komt de website binnen via een zoekopdracht in Google. De eerste weken na de release van de website heeft Google mogelijk moeite om alle pagina's te vinden. Gebruik daarom onze nieuwe zoekbalk.

Rechtsonderaan zie je een gouden gezichtje. Dat is onze online enquête om deze website nog verder te verbeteren. De hele maand maart staat immers in het teken van het verder verbeteren van de website. Jouw opmerkingen en voorstellen zijn daarbij van groot belang. Zie je nog ruimte voor verbetering? Laat het weten!