Activiteiten in TerHarte

Inwoners van Westerlo, en dan vooral senioren en zorgbehoevenden, een duwtje in de rug geven en hen samenbrengen in de buurt, dat is de kerntaak van Lokaal Dienstencentrum TerHarte. Op die manier kunnen mensen ook langer in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

Recreatie en crea

Heb je ontspanning nodig of zoek je gezelschap, een babbel en een leuke tijd? Op het programma van Lokaal Dienstencentrum TerHarte staan onder meer dans, sport, creatieve activiteiten, zang en muziek. Bij goed weer staan ook buitenactiviteiten zoals petanquen op het programma.

Blijven leren

Ook voor vorming kan je terecht bij het dienstencentrum, zowel voor senioren als voor iedereen die graag wil leren. Zo zijn er regelmatig cursussen taal, computer, gezondheid. Content(d)ement is een maandelijks praatcafé over dementie.

Agenda

Een overzicht van de activiteiten in Lokaal Dienstencentrum TerHarte vind je in de agenda.

Externe partners

Ook externe partners hebben een eigen stek in Lokaal Dienstencentrum TerHarte of organiseren er activiteiten. Je vindt er onder andere CADO Dagopvang voor bejaarden, het Huis van het Kind, de Huisartsenwachtpost en Gezin en Kind en Preventie. Het team van Lokaal Dienstencentrum TerHarte wordt ondersteund door heel wat vrijwilligers.

Contact

Lokaal Dienstencentrum TerHarte
Verlorenkost 22
2260 Westerlo
België
Gesloten
Gesloten
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00
09:00 - 16:00