Verbindingsweg Heultje-Westmeerbeek onderbroken tot begin november

  • 2 oktober 2020

Op woensdag 7 oktober starten de rioleringswerken in Maaldonk en de Sint-Annekestraat. Dat zijn twee zijstraatjes van Hoog Heultje, de verbindingsweg tussen Heultje en Westmeerbeek.

Van 7 oktober tot 3 november

Tot 3 november is Hoog Heultje onderbroken ter hoogte van de Sint-Annekestraat voor autoverkeer. Ook ter hoogte van het kruispunt met Maaldonk moet er gewerkt worden, maar is er nog doorgang voor plaatselijk verkeer. De aannemer sluit in die periode de riolen in Maaldonk en de Sint-Annekestraat aan op de riool onder Hoog Heultje.

Wie van Heultje of Hulshout naar Westmeerbeek moet, of omgekeerd, volgt best de omleiding via Hulshout en Booischot. Fietsers en voetgangers kunnen door. Voor info over busverbindingen: www.delijn.be.

Rioleringsproject in Maaldonk en Sint-Annekestraat

Maaldonk en de Sint-Annekestraat krijgen nieuwe riolering voor de afvoer van afvalwater, grachten voor de afvoer van regenwater en een nieuw wegdek. De werken worden uitgevoerd door Vermetten Wegenbouw uit Merksplas. Meer info over het project vindt u op de webpagina Rioleringsproject Sint-Annekestraat en Maaldonk Heultje.

Tot februari wordt er gewerkt in de Sint-Annekestraat, vanaf januari in Maaldonk. De werken duren tot april. Hoog Heultje is vanaf 3 november open voor doorgaand verkeer.

Kaartje situering Maaldonk en Sint-Annekestraat Heultje